Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 78. ölüm yıl dönümü anısına Ankara’da düzenlenen “10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu”nda Gaziantep takımı Türkiye şampiyonu oldu.

 Ankara Eski Hipodrom ’da 149 takımdan 695, ferdi 65 toplam 762 sporcunun iştirak ettiği koşunun öncesinde saat 09.05’te Mustafa Kemal Atatürk anısına saygı duruşu yapıldı ve akabinde İstiklal Marşı okundu. 3 farklı yaş kategorisinde düzenlenen ve sporcuların dişe diş bir mücadele sergilediği anma koşusu sonunda ilk dörde giren atletlere madalya ve para ödülü verildi. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü atletizm takımı da yapılan koşuların sonunda Türkiye şampiyonu oldu. Ferdi müsabakalarda ise küçük kızlar kategorisinde Gaziantep adına yarışan Hatice Kılıç Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.
 
ÖKKEŞ DEMİR’İ ZİYARET ETTİLER
Atletler, Ankara’da elde ettikleri madalya ve kupalarla Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i de makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı. Takım antrenörü Serhat Polat, takım ve ferdi olarak katıldıkları turnuva hakkında bilgiler aktarırken İl Müdürü Demir’e ise desteklerinden dolayı teşekkür etti. Sporcuların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Ökkeş Demir ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Sporcularımız 149 takım arasından önemli bir başarı sağlayarak şampiyonluk elde etmiştir. Bu başarıyı küçük atletimiz Hatice Kılıç da üçüncü olarak süslemiştir. Atletizm takımımızı ve antrenörlerini tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyorum.”