Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Kariyer Sohbetleri projesinde yer alan ‘Ünlü Mamuller’ adlı söyleşinin ilk durağı Gaziantep olurken Programın konuğu ise TV Programcısı, Sunucu ve Oyuncu Bekir Develi oldu.

Şehitkâmil Kültür Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenen programa Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Emre Topoğlu, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri ve çok sayıda davetli gençler katıldı. Programın öncesinde TV Programcısı, Sunucu ve Oyuncu Bekir Develi’ye Gaziantep’e özgü bakır işlemesi ve Gazikent Gençlik Merkezi Ebru Kulübü üyelerinin hazırladığı ebru tablosu hediye edildi. Hediyelerin takdiminin ardından başlayan program renkli görüntülere sahne olurken Develi, gençleri kahkahaya boğdu. Gençlerden gelen ilginç sorularla karşılaşan Develi, birbirinden güzel esprileri ve etkileyici anlatımıyla gençlere önemli mesajlar verdi. Gaziantepli gençlerin Bekir Develi’ye ilgisi ise yoğundu. 

GAZİKENT GENÇLİK MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Programın ardından ise Bekir Develi, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Emre Topoğlu ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir Gazikent Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Gençlik Merkezi’ne hayran kaldığını dile getiren Develi, burada kulüp üyesi gençlerle keyifli sohbetler etti.