Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Şahinbey Belediyesi koordinesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bisiklet Turu düzenlendi. 

Demokrasi Meydan’ında düzenlenen törenin ardından yoğun katılım ile başlayan bisiklet turuna gençler ilgi gösterdi. Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Gaziantep Bisiklet İl Temsilcisi Ömer Çakmak, “Öncelikle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hazırlanan etkinliği organize eden Şahinbey Belediyesi ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ederim. Aynı zamanda destek için burada bulunan bisikletçi kardeşlerime de teşekkür ederim. Bu tarz etkinliklerle şehrimizde sportif anlamda farkındalık oluşturmak için çalışmaların devam etmesi temennimizdir. Bu yıl özellikle bisiklete yoğun bir ilgi gösterilmektedir. Bu ilgide böyle güzel organizasyonların ortaya çıkmasını sağlıyor. İnşallah böyle birçok organizasyonda buluşacağız” diye konuştu.  Törenin ardından Demokrasi Meydanı’nda başlayan Bisiklet Turu Yeşilsu, Antep Lisesi, Harikalar Diyarı, Masal Parkı, 25 Aralık Devlet Hastanesi, Emniyet Müdürlüğü önünden devam ederek yaklaşık 7 kilometrelik mesafenin ardından bisikletçiler yeniden Demokrasi Meydanı’nda buluştu. Bisiklet turu tüm katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu. 
Düzenlenen Bisiklet Turuna ise Şahinbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Mehmet Kemerli, Şahinbey Belediyesi Spor Koordinatörü Veysel Kılıç,  Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Serhat Polat,  Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  Spor Şube Şefi Nihat Doğru, Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Fuat Yozbatıran ve Şahinbey Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ömer Yaşarsoy katıldı.