Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Özbay mesajında ise şu ifadelere yer verdi ;
“15 Temmuz günü demokrasiye ve bağımsızlığa bağlılığımızı milletçe tüm dünyaya yeniden unutulmayacak şekilde ispatladık. Türk milleti 21. yüzyılda da bağrından kahramanlar doğurdu, bu kahramanlar demokrasi ve bağımsızlık için şehadete yürümekten çekinmeyerek şehit oldular. Emperyalist güçlerin ve devletlerin uşakları olan bu vatan hainlerinin yaptıklarını unutturmamak adına aziz milletimizin mücadelesi de 16 Temmuz günü başladı. Gençlikle birlikte, 15 Temmuz ruhuyla yakılan meşaleyi devralarak spor, kültür, bilim ve teknolojiyle her alanda mücadelemize devam edeceğimize kimsenin şüphesi olmasın.
Çanakkale ve Kurtuluş savaşlarında ortaya koyduğumuz o büyük ruhla haykırarak hep bir ağızdan “TÜRKİYE GEÇİLMEZ“ diyeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; 15 Temmuz gecesini zifiri Karanlıktan aydınlığa çıkaran Milletimize, gazilerimize ve Aziz şehitlerimize şükranlarımı sunarım.”