Ülke genelinde kullanımı yaygın olan cep telefonu, özellikle gençler arasında oldukça popüler.  Hayatımızın büyük bir kısmını etkisi altına sosyal medya uygulamaları ile iletişim artık yüz yüze olmaktan çıktı. Buna dikkat çekmek ve kısa süreliğine de olsa sosyal medyaya mola vermek isteyenler için Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ''Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesini'' gençlerle buluşturuyor.

  81 ilde faaliyet gösteren Gençlik Merkezleri tarafından yürütülecek projeyle gençlerin sosyal medya bağımlılığını azaltmak, onları toplumla bir araya getirip milli ve manevi değerlerimizle sosyalleştirmek; sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerle hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amaçlanıyor.     

  Birlik ve beraberlik temasıyla yola çıkan ‘’Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesi’’ yıl içerisinde dört defa düzenlenecektir. İlk ayağı gerçekleştirilen etkinliğin ikincisi 21 Nisan 2019, üçüncüsü 7 Temmuz 2019, dördüncüsü  6 Ekim 2019 tarihinde aynı temayla hayata geçirilecektir.


Projenin Uygulanacağı Diğer Tarihler


21 Nisan 2019
7 Temmuz 2019 
6 Ekim 2019