Belarus’ta yapılan Muay Thai Dünya Şampiyonasında birinci olan Gaziantepli sporcu Serdar Yiğit Eroğlu, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i ziyaret etti.


İlk turda Belarus, çeyrek finalde Litvanya, yarı finalde Avustralya ve finalde İsveçli rakiplerini yenerek, Kick Boks’ta dünya şampiyonu olan Serdar Yiğit Eroğlu, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i makamında ziyaret etti. İl Müdürü Ökkeş Demir’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Dünya Şampiyonu Eroğlu, “Şehrimize ve ülkemize böyle güzel bir ödülle dönmek ve bayrağımızı orada dalgalandırmak gurur vericidir. Çalışmalarımızın ve emeklerimizin meyvelerini alıyoruz. Ben buralara gelmemde büyük emeği olan antrenörüm başta olmak üzere İl Müdürümüze ve desteğini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
Muay Thai Dünya Şampiyonasından birincilikle dönen Serdar Yiğit Eroğlu’nu aldığı dereceden dolayı tebrik eden İl Müdürü Demir, Serdar’ın başarısının hafife alınacak bir başarı olmadığını ve tüm Gaziantep’i gururlandırdığını söyledi.
Gençlerin bu duruma gelmesinde emeği geçenlere de teşekkür eden İl Müdürü Demir, “Gençlerimiz bu önemli dereceleri zorlu çalışmaların ardından azimleriyle elde ediyorlar. Serdar da bu azimli sporculardan biri, Dünya Şampiyonumuzu ve tabi ki bu çalışmalarındaki en büyük destekçileri antrenörlerimize şehrimize ve ülkemize böyle sporcular yetiştirdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.