Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Gaziantep'te U21 Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası düzenlendi.

Şahinbey Spor Salonu'nda; 570 sporcu, antrenör ve hakemin katılımıyla gerçekleşen U21 Kadın ve Erkek Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası'nda 38 takım mücadele etti. Müsabakalarda erkeklerde Nizip Gençlik Spor Kulübü birinci, Gaziantep Polisgücü ikinci, Amasya İl Karması ise üçüncü odlu. Kadınlarda ise Akdora Spor Kulübü birinci, Nizip Gençlik Spor Kulübü ikinci ve Gaziantep Polisgücü takımı üçüncü oldu. 
Turnuvanın en iyi oyuncusu ödüllerini ise erkeklerde Polisgücü Spor Kulübü'nden Ali Akın Özkılınç alırken, Bayanlarda ise Akdora Gençlik ve Spor Kulübü'nden Fatma Songül Gültekin aldı. Gol krallığı ödülünü Nizip Gençlik ve Spor Kulübü'nden Müslüm Elagöz alırken, Gol kraliçesi ödülünü de Akdora Gençlik ve Spor Kulübü'nden Fatma Songül Gültekin aldı. En iyi erkek kaleci de ise Nizip Gençlik ve Spor Kulübü'nden Necip Çilkız ve en iyi bayan kaleci Akdora Gençlik ve Spor Kulübü'nden  Elif Küpeli ödülüne layık görüldü.