Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenmesi planlanan ancak ertelenen "Tecrübe Konuşuyor Kahramanlar" programı yarın (15.10.2016) ŞKM’de yapılacak.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine karşı direnmiş, darbeci teröristlere karşı kahramanca göğüs germiş, mücadele etmiş, aziz milletimizin kahraman fertlerinin, o gece yaşadıklarını, kendi ağızlarından öncelikle geleceğimizin teminatı gençlerimizle ve halkımızla paylaşması fikri doğmuştur. 15 Temmuz Cuma gecesi yapılan darbe girişimi sonrası milletimizin gösterdiği kahramanlık sonucunda, "Tecrübe Konuşuyor Kahramanlar" Projesi planlanmıştır. Söyleşi İsmail Hakkı Ürün moderatörlüğünde gerçekleşecek. 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi ülkemizde meydana gelen darbe girişiminde tanka tüfeğe aldırmadan meydanlara inen darbe girişimine karşı duruşları ile simge olan kahramanlar, tüm halkımızın ve özellikle gençlerimizin bilinçlerini diri tutmak adına o gece yaşanan duyguları paylaşacaklardır.
Program 15 Ekim 2016 Cumartesi günü (Yarın) Mehmet Köse, İsmet Doğan, Vildan Güvercin ve Lütfi Çiçek’in katılımıyla Gaziantep Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir. Program tüm halka açık olacaktır.