‘Kardeşlik Ligi’ turnuvasının Suriye karma takımı, efsane futbolculardan oluşan Türkiye karması arasında oynanacak olan gösteri maçı için hazırlıklar tamamlandı. Müsabaka 17 Nisan Pazar günü saat 12.00’da Kamil Ocak Stadyumu’nda oynanacak. 
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde Gaziantep Valiliği, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Şehitkâmil Belediyesi, Bülbülzade Vakfı, Minber El Şam Derneği ve İstikrar Spor Kulübü tarafından organize edilen ‘Kardeşlik Ligi’ turnuvasının kapanış töreni için tüm hazırlıklar tamamlandı. Suriyeli sporculardan oluşan ‘Kardeşlik Ligi’ turnuvasının altın karması, Eski efsane futbolculardan oluşan Türkiye karması 17 Nisan 2016 Pazar günü saat 12.00’da Kamil Ocak Stadyumu’nda gösteri maçına çıkacak. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan gösteri maçını Gaziantep halkı da yakından takip edebilecek.
 
SERGİ İLERİ TARİHE ERTELENDİ
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından ‘Türkiye’den Almaya’ya Göçün 55. Yılı’ anısına düzenlenmesi planlanan belgesel ve fotoğraf sergisi ise ileri bir tarihe ertelendi.