‘Kardeşlik Ligi’ turnuvasının Suriye karma takımı, efsane futbolculardan oluşan Türkiye karması ile ‘Yeşil Sahada Barış İçin’ gösteri maçına çıkıyor. Müsabaka 17 Nisan Pazar günü saat 12.00’da Kamil Ocak Stadyumu’nda oynanacak.  
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde Gaziantep Valiliği, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Şehitkâmil Belediyesi, İstikrar Spor Kulübü ve Minber El Şam Derneği tarafından organize edilen ‘Kardeşlik Ligi’ turnuvası muhteşem törenle son bulacak. Suriyeli sporculardan oluşan ‘Kardeşlik Ligi’ turnuvasının altın karması, Eski efsane futbolculardan oluşan Türkiye karması kardeşlik için sahada olacak. 17 Nisan 2016 Pazar günü saat 12.00’da Kamil Ocak Stadyumu’nda yapılacak olan gösteri maçına ise ilginin yoğun olması bekleniyor.
 
BAKAN KILIÇ’TA KATILACAK
‘Kardeşlik Ligi’ turnuvasında mücadele eden sporculardan oluşan Suriye karması ve eski efsane futbolculardan oluşan Türkiye karması arasında yapılacak olan gösteri maçına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ta katılacak.
 
RASİM ARI İNCELEDİ
Kardeşlik maçının yapılacağı Kamil Ocak Stadyumu’nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı, “ 17 Nisan Pazar günü saat 12.00’da yapılacak olan gösteri maçı için son hazırlıkları yerinde inceledik. Her şey gayet güzel bir şekilde ilerliyor. Pazar günü tüm Gaziantep’i bu muhteşem kardeşlik maçını izlemek üzere Kamil Ocak Stadyumu’na bekliyoruz” diye konuştu.
 
İL MÜDÜRÜ DEMİR : “HAZIRLIKLAR HIZLA SÜRÜYOR”
Kamil Ocak Stadyumu’nun muhteşem gösteri maçına hazırladıklarını ifade eden Gaziantep Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise , “Böylesine güzel ve bir o kadarda anlamlı olan bu projeyi Gaziantep’te gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız başta olmak üzere Gaziantep Valiliğimize ve Şehitkâmil Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Gaziantep bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmanın her zaman bilincinde olmuştur. Hazırlıklarımız devam ediyor. Pazar günü saat 12.00’da Gazianteplileri muhteşem gösteri maçıyla buluşturacağız. Gaziantepli hemşehrilerimizi bu muhteşem müsabakayı yakından takip etmeye bekliyoruz” dedi.
 
İŞTE EFSANE TÜRKİYE KARMASI
Ali Gültiken, Hasan Şaş, Rüştü Reçber, Tuncay Şanlı, Ali Cansun, Feyyaz Uçar, Hasan Özer, Mehmet Yılmaz, Mustafa Özer, Mustafa Özkan, Ömer Çatkıç, Semih Yuvakuran, Tugay Kerimoğlu, Uğur Boral, Veysel Cihan ve Yasin Sülün.
 
Suriye karması ve Türkiye karması arasında yapılacak olan Kardeşlik maçı 17 Nisan 2016 Pazar günü saat 12.00’da Kamil Ocak Stadyumu’nda oynanacak ve ücretsiz bir şekilde izlenebilecek.