Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) halter sporcuları 12 madalya ile şehre döndü. Ayaklarının tozuyla da başarılarını İl Müdürü Ökkeş Demir’i ile paylaştılar.
Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) halter sporcuları 02-06 Eylül 2015 tarihleri arasında Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde düzenlenen Büyükler Türkiye Halter Şampiyonası’na katıldı. TOHM sporcuları burada elde ettikleri başarılı sonucun ardından 4 Altın, 6 Gümüş ve 2 Bronz olmak üzere toplamda 12 madalya alarak şehre döndü. Altın madalyayı Şevket Kardeş, Daniyar İsmailov, Turgay Besler ve Resul Elvan alırken, gümüş madalyayı Celil Erdoğdu, Süleyman Rüzgar, Ahmet Bozan, Halil İbrahim Turan, Esra Solmaz ve Duygu Aynacı kazandı. Emre Turan ve Ayşe Seven ise bronz madalyanın sahibi oldu. 

DEMİR’İ ZİYARET ETTİLER
12 Madalyanın sahibi olan TOHM sporcuları beraberindeki Antrenörleri Mustafa Doğan ile birlikte Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i ziyaret ederek başarılarını paylaştı. Sporcuların başarı öykülerinden bahseden Antrenör Mustafa Doğan 12 madalya ile Gaziantep’i temsil etmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Ökkeş Demir ise sporcular ile tek tek ilgilenirken, sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. Gaziantep’in olimpiyat yolunda önemli adımlarla ilerlediğini ifade eden Demir, “Gaziantep sporda önemli bir ivme kazanmıştır. Gelen başarılar göstermektedir ki, olimpiyat yolunda önemli adımlar atılmakta ve adım adım olimpiyatlarda gelebilecek başarının sinyalleri verilmektedir” diye konuştu.