Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi Kickboks Şampiyonası, Isparta’da yapıldı. Gaziantepli sporcu Levent Burak Kütüklü Türkiye şampiyonu oldu.

Işıkkent Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalarda Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcularından Levent Burak Kütüklü Kick Boks’ta 63 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu.  Genç sporcu, turnuvaya hazırlık aşamasında kendisiyle yakından ilgilenen Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ve Antrenörü Mehmet Kaya’ya teşekkür etti. Kazandığı şampiyonluğu İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’a armağan ettiğini ifade eden Kütüklü, “İl Müdürümüz sporun her türüne ve sporcuya her zaman destek oluyor. Kendisine spora verdiği destek nedeniyle teşekkür ederim. Ayrıca bu başarıda bir başka emeği olan antrenörüm Mehmet Kaya’ya da teşekkür ederim” dedi.

ŞİRAN TEBRİK ETTİ
Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran şampiyon Kick Bokscuyu tebrik ederek, “Spora ve sporcuya destek vermek bizim görevimiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmasını çok önemsiyoruz. Toplumu kötü alışkanlıklardan korumanın en önemli yolunun spor olduğu gerçeğinden hareketle üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.