Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Avrupa Tekvando Poomse Şampiyonası'nda Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Elif Döşüçukur Avrupa ikincisi oldu. İl Müdürü Şiran tebrik etti.
Avrupa Tekvando Birliği (ETU) tarafından organize edilen şampiyonada Türk sporcular, 10 altın, 11 gümüş ve 8 bronz madalya kazanarak, genel klasmanda birinciliği elde etti. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Elif Döşüçukur ise ferdi müsabakalarda çıktığı tatamide Avrupa ikincisi oldu.  Gümüş madalyanın sahibi olan Döşüçukur, “Milli Takım’da ülkemizi ve şehrimizi temsil etmek benim için büyük bir onurdur. Bu temsiliyeti ise Avrupa ikinciliği elde ederek iyi bir şekilde yerine getirdiğimi düşünüyorum. Gaziantep’te her zaman desteğini bizden esirgemeyen İl Müdürümüz Ömer Faruk Şiran’a çok teşekkür ediyorum. Müdürüm bizlere her zaman sahip çıktı ve çıkmaya da devam ediyor” diye konuştu. 

<o:p></o:p>

<o:p> </o:p>ŞİRAN’DAN TEBRİK

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran Avrupa şampiyonasında başarılı sonuçlara imza atan Poomse Milli Takımını, Gaziantepli antrenör Veysel Döşüçukur ve Gaziantepli Avrupa ikincisi Elif Döşüçukur’u tebrik etti.<o:p></o:p>