Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlattığı ‘Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz Projesi’ kapsamında düzenlenen gezilere 1120 gencin gönderildiğini belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz Projesi’ Gaziantep’te de devam ediyor. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından proje kapsamında gençler için günübirlik geziler düzenliyor. Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün organizasyonu ile düzenlenen günü birlik geziler kapsamında bölgedeki illere gönderiliyor. 
Gezilere kent merkezinden ve ilçelerden öğrencilerin katıldığını belirten Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, şimdiye kadar 1120 kişiyi gönderdiklerini belirterek, gezilerin ise devam ettiğini söyledi. Proje kapsamında birçok gencin bu projeden yararlandığını ifade eden  kaydeden Şiran, “Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen gençlik projeleri kapsamında ‘Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz’ Gaziantep’te çok güzel bir şekilde uygulanmaktadır. Bunun için Gazikent Gençlik Merkezimiz gerekli düzenlemeleri, planları yapıyor. Gençlerimiz ilgi gösteriyor ve bu da bizi memnun ediyor. Bu proje günübirlik projedir. Bu yıl 1120 gencimizi geziye götürdük” dedi.
Gençlerin geziler sayesinde Türkiye’nin değerlerini daha iyi tanıyacaklarını kaydeden Şiran, “Bu geziler ile birlikte gençlerimiz bölgemizdeki şehirlerin değerlerini tanıma fırsat buluyor” diye konuştu.