Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen Yaz Spor Okulları'nın başvuruları başladı.<o:p></o:p>


Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen Yaz Spor Okulları 19 branşta eğitim verecek. 2014 Yaz Spor Okulları için kayıtlar 11 Mayıs itibariyle alınmaya başlandı. Yaz Spor Okullarında bu yıl atıcılık, bisiklet, güreş, badminton, masa tenisi, cimnastik, basketbol, halter, judo, voleybol, atletizm, karate, yüzme, halk oyunları, hentbol, hokey, kick boks, taekwondo, ve boks  branşlarında eğitim verilecek.  Konuyla ilgili açıklama yapan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, “ Çocuklarımızın yaz tatilindeki serbest zamanlarını nitelikli bir şekilde değerlendirmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmeleri için ücretsiz düzenleyeceğimiz Yaz Spor Okulları’nda çocuklarımız 19 branşta eğitim görecekler. Yaz Okulları’na kayıt olmak isteyen öğrencilerimiz kayıt formlarını doldurulacak ve müdürlüğümüze  teslim edeceklerdir. Forumları ise müdürlüğümüzden temin edebileceklerdir. Yaz Spor Okulları için kayıtlar eğitim süresince devam edecek” şeklinde konuştu. 
Kayıt ve çalışmalarla ilgili bilginin Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden, 0342 231 52 10 nolu telefondan alınabileceği belirtildi.