Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muhittin ÖZBAY:

 

Asrın felaketinin yaşandığı bu günlerde yarınlara dönük en büyük ümidimiz çocuklarımız. Çocuklar bizim yarınlarımız, geleceğe bakan yüzümüz.

 

İnanıyoruz ki tüm zorlukları hep birlikte aşacağız ve çocuklarımız geleceğin aydınlık yüzü olacak.

 

Şanlı tarihimiz boyunca sayısız zorluk ve felaketlere karşı omuz omuza, yürek yüreğe mücadele ederek başarılı olmuş Aziz milletimiz asrın felaketinin izlerini de aynı fedakârlık, birlik ve beraberlikle silecektir.

 

Türkiye Yüzyılında; İlim, irfan, bilim ve teknolojide Dünya’nın en önde gelen ülkelerinden biri olma hedefinde çocuklarımızın rolü çok büyük olacaktır.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak robotik kodlamadan yazılıma, spordan kültüre ve sanata dair her alanda çocuklarımızın yetişmesinde katkılarımız artarak devam edecektir.

 

Önümüzdeki günlerde İstanbul Atatürk Hava Limanında gerçekleştirilecek olan Teknofest Organizasyonunda da; onlarca ekibi, yüzlerce çocuğumuzu ve gencimizi desteklemenin gururunu, onurunu yaşıyor, inanıyor ve tekrar tekrar zikrediyoruz ki  “Yeni Türkiye Yüzyılında Ülkemiz Çocuklarımızın Omuzları Üzerinde Yükselecektir.”

 

Tüm bu duygu düşüncelerle bizlere bu güzel günü armağan eden Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnet ile yâd ediyoruz.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! “