Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Gaziantep'e gelen Bakan Kasapoğlu, kentte gençlik ve spor alanında gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.  Gaziantep Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Kasapoğlu burada yaptığı açıklamada, "Gaziantep Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip illerinden biri. Bu genç potansiyel bizler için önemli bir imkan ve sınav. Biz de bu imkanı en güzel şekilde değerlendirmek için gençlik merkezlerimizi nicel ve niteliksel noktada çok daha yukarılara taşıyacağız, sayılarını artıracağız" ifadelerini kullandı.

Gaziantep halkının ve yerel yöneticilerin Türkiye sevdalısı olduğuna dikkati çeken Bakan Kasapoğlu, yapacakları projelerle kenti daha da ileriye götürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Gaziantep'in genç nüfusuna dikkat çeken Bakan Kasapoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Gaziantep Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip illerinden biri. Bu genç potansiyel bizler için önemli bir imkan ve sınav. Biz de bu imkanı en güzel şekilde değerlendirmek için gençlik merkezlerimizi nicel ve niteliksel noktada çok daha yukarılara taşıyacağız, sayılarını artıracağız. Bu merkezlerdeki dersliklerin sayılarını, fonksiyonlarını zenginleştireceğiz. Bunun yanında spor tesislerimizi yerel yönetimlerle iş birliği içerisinde bölgesel, semt ve mahalle noktasında tesisler haline getireceğiz. Gaziantep'i çok yüksek noktalara taşıyacağız."

Gaziantep'ten yüzme şampiyonları çıkarmayı istediklerini dile getiren Bakan Kasapoğlu, havuz ve spor salonlarını artırarak, nitelikli, zihinsel donanıma sahip, dünyayla rekabet edebilen gençleri yetiştirme çabasında olduklarını belirtti.  Valilik ziyaretinin ardından TOHM ile Şahinbey Belediyesi Spor ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, çocuklarla hatıra fotografı çektirdi.