Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gaziantep Barolar Birliği’nin katkılarıyla düzenlenen Avukat Spor Oyunları tamamlandı. Avukatlardan ‘Koşabiliyorken Koş’ projesine de tam destek geldi.

5-8 Nisan tarihleri arasında Gaziantep’te yaklaşık 30 ilin ve Bin ’in üzerinde avukatın katılımıyla düzenlenen Avukat Spor Oyunları bu yıl Gaziantep’te yapıldı. 8 bayan, 8 erkek olmak üzere 16 Voleybol, 9 erkek, 2 bayan olmak üzere 11 Basketbol ve 18 klasik, 8 master olmak üzere 26 Futbol olmak üzere avukatlardan oluşan takımlar katılım sağladı. Voleybol ve Basketbol müsabakaları Kamil Ocak Spor Salonu’nda oynanırken Futbol müsabakaları ise ilimizdeki çeşitli sahalarda oynandı. Futbol müsabakalarının finali ise Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynandı ve dereceye giren takımlar için ödülleri takdim edildi. Müsabakaya katılan takımlara ödüllerini ise Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Gaziantep Barosu Başkanı İskender Kahraman takdim etti. Oynanan futbol müsabakaların sonunda ise dereceye giren takımlar şöyle oluştu; Masterlarda Ankara Barosu birinci olurken Gaziantep Barosu ise ikinci. Klasik futbol takımlarında ise Gaziantep Barosu birinci, Sakarya Barosu ikinci ve İzmir Barosu üçüncü.
Aynı zamanda Gaziantep Barosu Başkanı İskender Kahraman, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

İL MÜDÜRÜ DEMİR TEBRİK ETTİ
Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise yaptığı açıklamada böyle güzel etkinliklerin sayısını artırmak için çalıştıklarını ve güzel işlere imza attıklarını söyledi. Avukatları da emeklerinden dolayı tebrik eden İl Müdürü Demir, “Her yıl düzenlenen ve bu yıl Gaziantep’te yapılan Avukat Spor Oyunları’nda emeği geçen tüm avukat kardeşlerimize ve baro başkanlarına teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 81 İl’de başlattığı ‘Koşabiliyorken Koş’ projemize de vermiş oldukları desteklerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Dereceye giren baro ekiplerini ise tebrik ediyorum” dedi.

‘KOŞABİLİYORKEN KOŞ’ PROJESİNE TAM DESTEK
Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda final müsabakalarına çıkan avukatlar ülkemizde spor kültürünün yaygınlaştırılması, halkımıza sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Koşabiliyorken Koş’ projesine destek vermek amacıyla sahaya pankart ile çıktı.